Малка доза Налтрексон /Low Dose Naltrexone/, чудото, което може да спаси живота ви

Naltrexone
Малка доза Налтрексон /Low Dose Naltrexone/, чудото, което може да спаси живота ви

Малка доза Налтрексон /Low Dose Naltrexone/ е уникален имунорегулатор, който показва забележителни резултати в лечението на рак (злокачествени заболявания), като унищожава туморните образования с производството на високи нива на ендорфини в организма на
човешкото тяло. Той също има отлични ефекти при автоимунните заболявания, включително СПИН. Опитът на хора с автоимунни заболявания, които са започнали прилагането на лечение с ниски дози с Naltrexone е незаменим. Пациентите с диагноза СПИН, лупус, множествена склероза, болест на Паркинсон, болест на Алцхаймер, ALS (амиотрофична латерална склероза) и болест на Крон показват забележително подобрение в първите няколко седмици от започване на лечението.


Налтрексон /Naltrexone/ първоначално е бил одобрен през 1984 г., като лекарствено средство в борбата на зависимите от наркотици и алкохол. Действието му се изразява чрез блокиране на рецепторите в мозъка. За тази цел, Налтрексона обикновено е необходим в дози от 50 мг.
По- късно е установено, че ниската доза Налтрексон (от порядъка на 1.5 мг до 4.5 мг) значително повлиява, даже е по- добре да се каже ОТЛИЧНО ПОВЛИЯВА за постигане на положителен ефект при нормализиране на имунната система и при унищожаване на туморните тъкани.

Какво е важно в случая? Лечението с Малка доза Налтрексон /Low Dose Naltrexone/  е изключително евтино.

ПРОЧЕТЕТЕ! Вижте връзките, които могат да ви отведат до места, които отчитат резултатите на  лекари, които са работили с Малка доза Налтрексон /Low Dose Naltrexone/ :

Заедно с Малка доза Налтрексон /Low Dose Naltrexone/ може да приемате алфа липоева киселина, минерали- магнезий, ASCORBAT, цинк, селен, витамини от група В с цел затвърждаване на лечението.

Малка доза Налтрексон /Low Dose Naltrexone/ , ендорфини и рак

Д-р Бихари в продължение на много години се еангажирал с лечението на рак с помощта на Малка доза Налтрексон /Low Dose Naltrexone/. Той е установил чрез изпитвания върху пациенти, че точно в тези малки дози Налтрексона притежава специална роля за насърчаването на растежа на нивата на ендорфини в организма на пациента, които пък от своя страна унищожават раковите клетки.

Вижте сайтовете по- долу, където може да се запознаете с опита на на пациенти, след лечение на рак с Малка доза Налтрексон /Low Dose Naltrexone/, който е доказал ефективността си в хиляди случаи ....

Малка доза Налтрексон /Low Dose Naltrexone/  има блокиращ ефект върху растежа на тумора.
Причините за това са  увеличените нива на metenkephalina (ендорфини, произведени в големи количества в надбъбречните жлези) и бета-ендорфинните нива.
Всичка това води до увеличаване на броя на рецепторите на мембраните на туморни клетки, чрез което повишеното ниво на ендорфини причинява апоптоза (самоубийство) на туморните клетки.
Увеличава се броя и повишената активност на естествените клетки убийци (естествени клетки-убийци) и CD8 лимфоцити, които са много чувствителни към повишени нива на ендорфини.

Дозировка: 

Редовната дози Малка доза Налтрексон /Low Dose Naltrexone/ е между 2 и 4.5 мг, като най-добре да се взема всяка вечер преди лягане,. между 22.00-03.00 ч.

Малка доза Налтрексон /Low Dose Naltrexone/  работи в първите 4 часа сън, като повишава нивото на ендорфини в организма и остава така в продължение на 24 часа- активно действие....

В САЩ Малка доза Налтрексон /Low Dose Naltrexone/ се произвежда и продава под формата на лекарствено средство.

В България за съжаление това е все още не одобрено лекарствено средство и начина да се сдобиете с Малка доза Налтрексон /Low Dose Naltrexone/  е или да си го закупите от САЩ, или да си го приготвите в домашна обстановка.
В предишните ми статии ще намерите начина на приготвяне:

КАКВО Е ендорфини

Ендорфините  са ендогенни опиоидни пептиди, които действат като невротрансмитери.
Те се произвеждат от хипофизната жлеза и хипоталамуса в гръбначните животни и притежават способността  да произвеждат аналгезия и чувство за благосъстояние.

Трябва да се отбележи, че е установено, че ендорфините повишават благосъстоянието  на имунната система, предпазват от рак, и  са отлични за здравето и дълголетието като цяло.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:

1. Хората, които използват наркотични вещества - като трамадол, морфин, Percocet, Duragesic или кодеин, обезболяващи лекарства и т.н. - не трябва да приемат Naltrexone докато упойващите лекарства не са  напълно очистени от организма, 5-6 седмици. Аз препоръчвам използване на магнезиев хлорид, натриев аскорбат, глутатион, което ще ускори почистването на тялото ....

2. Пациенти, които ползват хормоно заместваща терапия за диагностика на тиреодит на Хашимото трябва да започнат с 1.5 mg Малка доза Налтрексон /Low Dose Naltrexone/. Налтрексонът може да доведе до намаляване на автоимунното заболяване, от което ще последва и намаляване на дозата на заместващия тиреоиден хормон за да се избегнат симптомите на хипер тироидизъм.

 3. Пациенти, които са претърпели трансплантация на органи и ползват имуносупресивни лекарства- лекарства, които блокират имунната система на пациента за да не се отхвърля трансплантирания орган, не трябва да приемат Малка доза Налтрексон /Low Dose Naltrexone/, защото той пък блокира имуносупресивното действие.



ВНИМАНИЕ: Всички статии, касаещи лечението и приема на Малка доза Налтрексон /Low Dose Naltrexone/ имат само и единствено информативен характер. Решението за прием на Малка доза Налтрексон /Low Dose Naltrexone/ е само и изключително на този, който е решил да се възползва от него. 

СТАТИИТЕ, касаещи Малка доза Налтрексон /Low Dose Naltrexone/ НЯМАТ РЕКЛАМЕН ХАРАКТЕР И НЕ ПРЕДЛАГАТ ПРОДАЖБАТА НА Малка доза Налтрексон /Low Dose Naltrexone/.

0 коментара:

Публикуване на коментар